top of page

Een project? Zo pak je dat aan!

Wat zijn jouw dromen? Welk(e) doel(en) wil jij bereiken? Een doel hebben helpt om:

  • te focussen op wat jij belangrijk vindt

  • je leven in handen te nemen

  • keuzes te maken

  • prioriteiten te leggen

  • je tijd te organiseren

Wat zijn jouw dromen? Welk(e) doel(en) wil jij bereiken?

Organize your life around your dreams and watch them come true.


Maar hoe zet je die droom dan om naar een doel? En hoe maak je het concreet in een project? Want je wil je droom natuurlijk wel verwezelijken, anders blijft het droom.


Bijvoorbeeld je droomt van een verre reis. Maar misschien denk je er meteen bij dat je het je niet lukt omdat je er niet de centen voor hebt, je niet weet hoe er aan te beginnen. Jammer! Zo mis je misschien wel de reis van je leven. Belangrijk is dat je je leven gaat organiseren in functie van je droom of doel. Je zal info willen verzamelen over wat er mogelijk is, je budget moeten bekijken en andere uitgaven misschien moeten stopzetten of uitstellen. Zodat je kan sparen voor je reis.


Of je wil je huis of je tuin anders inrichten. Dat vraagt wat planwerk. Wanneer wil je de werken uitvoeren? Ga je ze zelf doen? Of doe je een beroep op een expert? En heeft die tijd? Past je project in je eigen planning? Loopt het samen met een ander project?


Om je op weg te helpen en te helpen om je project op te volgen, heb ik een handig stappenplan voor jou gemaakt.


Of doe je de opvolging liever samen? Dat kan natuurlijk ook! Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek en dan bekijken we wat mogelijk is!
bottom of page