top of page
omslagfoto.png

De evolutie van Organice 

Over mezelf

Ik ben Kristien, gelukkig getrouwd en mama van 2 ambitieuze dochters die weten wat ze willen. De appel valt wat dat betreft niet ver van de boom. Zelf hou ik van een uitdaging en ben ik graag creatief bezig. Zowel privé als professioneel, als organizer en marketing expert voor de non-profit bij Touch of Gold. Sport en yoga zijn een constante in mijn leven. Verder vind het ik leuk om te reizen en nieuwe dingen te ontdekken. Maar ik geniet ook enorm van een dagje thuis, in de cocon van mijn gezin of met goede vrienden of familie. 
 

Mijn gezin


Dat ons gezin anders is dan andere gezinnen werd duidelijk toen de kinderen opgroeiden. Het lukte moeilijk om alle ballen in de lucht te houden en alles verliep precies veel lastiger dan bij andere gezinnen.  Verschillende zaken zorgden ervoor dat we op zoek gingen naar hulp.  ADHD is een belangrijke factor in ons gezin en dat vraagt nu eenmaal een andere aanpak. ​Organisatie is alles in ons gezin. Het zorgt er voor dat we meer tijd hebben voor wat we belangrijk vinden maar ook dat we beter gewapend zijn tegen stresssituaties. 

De start van Organice

​Mijn organisatietalent kwam dus al goed van pas. Net als mijn ervaring in het werken met mensen met ADHD & autisme. Bij een aantal thuisbegeleidingen was ik al bezig als professional organizer, alleen heette dat toen nog niet zo. Een opleiding tot Professional Organizer (cvo Antwerpen, 2018) gaf nog meer inzichten en tips & tricks. Later dat jaar ben ik gestart met Organice. 

 

Organice breidt uit! 

Nu de kinderen bijna het huis uit zijn, komt er meer tijd vrij. Ik ben in een fase in mijn leven dat ik weet wat ik wil, wat mijn talenten zijn  en wat me energie geeft. En dat is jou helpen bij jouw organisatorische uitdagingen. De uitbreiding van Organice is dan ook een logische stap. Ik wil je inspireren, informeren en praktisch ondersteunen bij het creëren van een leven met meer focus op wat voor jou belangrijk is. 

Groetjes, 

Kristien 

Image by Kelly Sikkema

Let’s Work Together

Zullen we connecteren?

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Dankjewel! Je krijgt snel van mij een antwoord.

bottom of page